Henkilökunta

Kristiina Maula

Tallimme toiminnasta vastaa nuoresta iästään huolimatta kokenut Kristiina Maula. Toiminnassa otetaan huomioon jokainen hevonen yksilönä, sillä Kristiinalla on omien hevostensa kautta kokemusta yksilöllisten tarpeiden tärkeydestä sekä hevosten monikirjoisista erityispiirteistä. Kaikki työntekijämme perehdytetään huolellisesti tallin tapoihin ja asiakashevosten tasokkaaseen hoitoon. Kristiinan lisäksi meillä vakituisesti työskentelevät hevosten hyvinvointiin intohimoisesti suhtautuvat, ahkerat ja aina iloiset kausituuraajat.

Kristiina on aloittanut ratsastuksen Snikkerillä 2-vuotiaana. Ylläolevassa kuvassa esiintyvä Snikker on syntynyt vuonna 1993 ja on edelleen tallin maskottina nauttimassa leppoisista eläkepäivistään. Seuraava oma ratsu eli Sisu (Siron Sisu) tuli perheeseen Kristiinan ollessa 7-vuotias ja siitä muutama vuosi myöhemmin Nella liittyi perheeseen. 

Kouluratsastuksessa Kristiina on kilpaillut muutaman vuoden omilla sekä niiden rinnalla muiden omistamilla hevosilla.  Nellalla Kristiina kilpaili nuorempana vaativalle tasolle saakka kouluratsastuksessa ja nykyään Nellakin viettää jo kevyttä mummo-hevosen arkea. 

Viime vuodet on menneet pääosin omien nuorien kanssa ja viimeisimpänä tiimiin tullut on vielä kouluhevosen uraa opetteleva Lepsu. 


Kolme alinta kuvaa: Pinja Sjögren

Lepsu

Snikker

Nella